Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. május 15., csütörtök

TERMÉSZETESEN NINCS CIGÁNYBŰNÖZÉS!!!!! :)

Az olaszoknak elég volt a cigánybűnözésből, bátran cselekedtek

HunHír.Hu

Cigányok táborait érte támadás a dél-olaszországi Nápoly külvárosában kedd este. A helyiek a főként Romániából érkezett cigányokat okolják a bűnözésért, legutóbb egy cigány lányt gyanúsítottak meg egy csecsemő elrablásának kísérletével.

Ismeretlenek kedd reggel Molotov-koktélokat dobáltak romák táboraira a Nápoly közelében fekvő Ponticelliben, több barakkot felgyújtottak. A támadás során senki sem sérült meg. Este több százan, közöttük botokkal felfegyverzett fiatalok tüntetettek a táboroknál, köveket dobálva az élősködők irányába. Az idegenek a kisebb táborokból a legnagyobb, a rendőrség által védett táborba menekültek - jelentette az ANSA olasz hírügynökség. Távozásukkor Ponticelli lakói felgyújtották a barakkokat.
cigányok azonnali távozását követelik, akiket különböző bűncselekmények elkövetésével vádolnak, többek között azzal, hogy szombaton megpróbáltak elrabolni egy csecsemőt. Az emberrablási kísérlettel gyanúsított 16 éves lányt előállították és megindult ellene a vizsgálat.

A romániai, főként romániai cigánybevándorlókat az olasz lakosság elutasítóan fogadja, őket okolja a biztonság hiánya miatt. Silvio Berlusconi új kormánya bejelentette: rövidesen intézkedéseket hoz, hogy bűncselekmények elkövetése esetén, illetve megélhetési források híján könnyebb legyen az ellenőrzésük, illetve az országból való kiutasításuk. Roberto Maroni belügyminiszter, a populista és idegengyűlölő Északi Liga tagja várhatóan pénteken találkozik Rómában román kollégájával. Olaszországban hivatalos adatok szerint mintegy 342 200 cigány él, de a Caritas keresztény szervezet becslése szerint a számuk a 556 ezret is eléri.

Hunhír.Hu kommentár: nem győzzük javítani az origó minősítését. Olyan nincs, hogy roma, ilyen szót nem ismer a magyar nyelv, évszázadok óta cigány ennek a népcsoportnak a megnevezése.


Jééé hogyhogy máshol is probléma a cigányság léte? És jééé ott fellépnek ellenük...és jééé ott hatásos ha rájukgyujtják a putrit!És jééé az olaszok bátrabbak a szolgasorsú magyarnál????????végülis : a magyarok nyilaitól ments meg minket...

Nincsenek megjegyzések: