Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. május 21., szerda

Pár példa hogy NINCS cigánybűnözés magyarországon

Egy frappáns és idevágó zene

1.Brutális cigány purdéktól retteg Mezőtúr


Három idős embert bántalmazott brutálisan az a fiatalokból álló banda, amelynek három tagját elkapták a helyi rendőrök. A 19 és 17 éves fiúra börtön vár. A harmadik, 12 éves gyerek nem büntethető és a galeri többi tagját még keresik a rendőrök.

HunHír.Hu kommentár: ide már fehér csuklyás rendfenntartók kellenek, vérebek meg amerikai hozzáállás úgy, mint a szabad Délen.

2.
Cigánytámadás a bíróságon


Ma délelőtt tömegverekedés tört ki a városi bíróságon Pécsen. Egy büntetőeljárás során hallgattak meg egy tanút, amikor elszabadultak az indulatok. Az ellenérdekű félnek a társasága tört rá a tanúra.

A bunyó a folyosón is folytatódott, innen a rendőrök szorították ki az utcára a verekedőket, majd itt véget vetettek a küzdelemnek.

3.Ez nem pont idehazai hír de szerintem idevág.:)
Az olaszországi cigányok alfelét nyalják a magyarországi cigány EP-képviselők


Itthon mindennapos a cigányok által elkövetett bűncselekmények sorozata, Olaszország megelégelte az élősködő, bűnelkövető, dologtalan romániai cigányok ottani randalírozásait. Azok a cigány származású Ep-képviselőink, akik kussoltak a magyarverésekkor, most a Európai Parlamentben avatkoznak be Olaszország belügyébe. Ráadásul itthonra is több pénzt követelnek a pozitív diszkriminációval állandóan megtámogatott cigányoknak.

Nem bevándorlási szankciókra van szükség az Olaszországban, és más európai országokban élő romák helyzetének a megoldására – hangsúlyozta hozzászólásában Járóka Lívia, a Fidesz Európai Néppárti képviselője, aki szerint azonnali integrációs programokat kell indítani az anyaországokban, hogy ne essenek áldozatul a romák a média és a tömeghisztéria nyomán kibontakozó atrocitásoknak. Járóka szerint hiba lenne, ha a romaügyet ideológiai kérdésként kezelnék a tagországok, hiszen sem a szocialista, sem a liberális, sem a konzervatív kormányok nem tudtak eredményt elérni. Járóka azt mondta: fontos, hogy az olasz kormány betartsa az ígéretét, biztonsági csomagterve ne irányuljon egyetlen etnikai csoport ellen sem, és ne kerüljön sor tömeges kiutasításokra. Járóka szerint a vita azt mutatta: csak akkor foglalkoznak romaüggyel a tagállamok politikai pártjai, ha az lehetőséget biztosít egymás támadására.

Mohácsi Viktória, az EP liberális frakciójának a képviselője személyesen is ellátogatott Rómába és Nápolyba és felszólította az olasz kormányt, hogy védje meg a romákat a rasszista agressziótól. Mohácsi levelet írt az új olasz kormányfőnek Silvio Berlusconinak is. Mohácsi azt mondta: nem bizonyult valósnak az a híresztelés, amely szerint egy 16 éves roma lány el akart rabolni egy hat hónapos csecsemőt, és a rendőrség nem folytat valódi vizsgálatot a Molotov-koktélos támadások ügyében.

a tökéletesen elfogult cigány médium hírének korrigálásával

Nincsenek megjegyzések: