Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. május 1., csütörtök

A cionista áfium ellen való orvosság

Belehazudnak a pofánkba! Megtehetik, hisz minden az ő kezükben van. Uszítanak egyre vadabb harci dühvel, mert mi magyarok a végtelenségig béketűrőek vagyunk.

Izrael után talán nálunk, a Kárpát-medencében a legagresszívabb a cionizmus, mert tudják, hogy itt - elsősorban a politikai hatalomnak köszönhetően - mindent megtehetnek büntetlenül.
Sokkal többen voltunk magyarok a Hollán Ernő utcában, de nem ezt mondja a Kossuth Rádió és a TV2, a többi cion-szócsőről már nem is beszélve. Ez volt az első nagy zsidó-"palesztin" (magyar) konfliktus, amire azért valljuk be őszintén, nagy szüksége volt az MSZP-SZDSZ-nek. Csapdahelyzetbe kerültünk, amit nem lehetett kikerülni. Ha meghátrálunk, akkor azt mondják, győztek, elijesztettek minket, mert hazamentek a "nácik". Így meg ebből fognak élni. Az "antifasizmus" tartja össze őket, újjáélesztették egyik pillanatról a másikra Demokratikus Chartát, erről cikkez a Népszava. Az átlagembert, aki nincs elegendő információ birtokában az orránál fogva vezetik.

A napokban kezembe került Hóman Bálint, Magyar Királyi Vallás-és Közoktatásügyi Miniszter megbízásából kiadott 1942-es nemzetismereti könyve "Hazánk" címmel. Ebből szerezhették meg az elengedhetetlen alapismereteket fiataljaink a hazáról, a föld fogalmáról, és az életterünkről, művelődésünkről, történelmünkről is mindent megtudhattak. A kereskedelmi csatornák helyett ezen szocializálódtak nagyapáink.
Egyetlen orvosságunk a gyökerekhez való visszatérés. A betegség felismerése első lépés, hogy eredményes lehessen a gyógyítás. Ami igaz volt 1942-ben, az ma sajnos hatványozottabban fájdalom.

Miközben a zsidó kisebbség kisebbsége veri a mellét, hogy ők mennyire "öntudatos magyarok", megszerezték, kisajátították országunkat. A cionista irányítás most már nemcsak a sajtóban, az irodalomban, a művészeti intézményekben és az iparban van jelen, hanem a valóban szélsőséges politikai hatalom segítségével (SZDSZ) kihúzzák lábunk alól a földet, hazánkat is.

Tegnap bebizonyosodott, hogy Gyurcsánynak és az SZDSZ-nek még akkora támogatottsága sincs, mint az úgynevezett "szélsőjobbnak". A jogtalanul tüntetgető "antifasisztáknak" mindent megengedett ebben az országban, mert a "sorstalanokra" felsőbbrendű jogszabályok vonatkoznak.
A cionizmus megszerezte a hatalmát a rendőrség felett is. Az utcán szolgálatot teljesítő rendőrök olyan szellemi színvonalat képviselnek, amely ellen csak Raffay Ernő gondolataival lehet gyógymódot találni. Szélnek kell ereszteni a léhűtők 90%-át, ebből következően új rendvédelemre van szükség. Egyszerűen alkalmatlanok, mert ezek a rend héber őrei buta bábok.

A BUD 300-as egyenruhás vállalja, hogy buzeráns, a 24.734-esen látszik idegbetegsége, ráadásul elismerte, hogy a TV2-n és az RTL Klubon kívül mást nem is néz, csak Népszabadságot olvas. (Nem Hóman Bálintot, akiről azt sem tudja kicsoda, hiszen a körözési listán nincs rajta...) A rendőrök egyben egyetértettek velünk: A minket "lefasisztázó" Hír-TV-t legalább annyira utálják, mint mi... A tegnapi napon a vulgáris, egyáltalán nem szélsőséges, MSZP-sek arcszerkezetének kinézetével viccelődő cionista Horn Gábor biztos elkedvtelenedett.

Szembejött világoskék ingecskéjében. A CBA előtt taliztunk, a Falk Miksa utcában volt "randink". Miután önként megindult a rakpart felé, szerintünk egyszerűen könnyített magán (becsinált a nadrágjába), sietősen menekülőre fogta; érezte az orvosság hatását. Nem kellene annyi csúnya dolgot mondani, "lefasisztázni" a magyarokat, akkor az ürítés egészséges körülmények között is létrejöhetne...

A cionista áfium elleni orvoslást a Magyar Önvédelmi Mozgalom folytatja.
Április 30-án szerdán, 18 órától az SZDSZ pártiroda előtt tüntetünk majd a Gizella utcában. Elég volt azokból a cionistákból, akik az országunkra rátették mocskos kezeiket! Takarodjon az SZDSZ, Gyurcsánnyal és az MSZP-vel együtt! Minden "palesztin" ellenállót várunk - magyar önvédelemből...

Kovács Géza
A Magyar Önvédelmi Mozgalom tiszteletbeli elnöke
2008. április 12.

Nincsenek megjegyzések: