Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. május 7., szerda

Deutsch -Für "eukonform" Tamás elhatárolódik apósától (is) 2/1

E heti elhatárolódónk nem más, mint a FIDESZ (kis)Polgári Párt sármos üdvöskéje Deutsch -Für Tamás.
Történt ugyanis ,hogy nemrégiben a Heti Válasz névre keresztelt FIDESZ propagandanyomtatvány egy kellemes kis délutáni kávézgatásra hívta az elhatárolódásra és náciveszély vizionálásra mindig is kapható Fürj Tamást. Az interjú igazán meghitten indult, de már az első kérdésnél lehetett érezni,hogy itt bizony majd meg kell kötnie Tompikának azt a bizonyos gatyamadzagot.

"Kér egy kávét?" szegezte a kemény, mondhatni kényes kérdést a mi Tamásunknak a narancsos párthoz természetsen egyáltalán nem lojális riporter. A független újságírás gyöngyszeme! Majd, mivel egyéb innivaló nem volt, és mert a jó Tompika nem tivornyáiról és átmulatott éjszakáiról híres, természetesen elfogadta a "fekete levest". Gondolván ennyivel meg is ússza majd. De nem. Tompikát bizony kényes kérdések egész seregével próbálta a földbe gyalulni a mértékadó újságíró. De Fürtös Tamást nem olyan fából faragták, hogy holmi jöttment falusi hírmondó zsurnalisztája kifogjon vele. Hiába a kora reggeli kelés, a kemény, lényeget érintő kérdések, Tamás stramm legény a talpán. Hiába no, gyerekkorában vagy tízszer véginézte az összes Dudikoff filmet és annyi vietnámi balzsamot kent magára, hogy azt még Lenin is megírígyelné. Szóval ha már itt tartunk menjünk tovább a lenini úton és nézzük mit is mondott Fürj Tamás az ominózus interjúban.

Ha azt hisszük nem izzasztották meg nem tévedünk, de azért egy Old Spice reklámot nem forgahattak volna vele akkor. Záporoztak a kérdések. Van-e kormányválság, és ha van készen állnak-e a hatalomátvételre? Tompika Orbán Viktorhoz méltóan, igyekezett megkerülni a választ és először hülyének tette magát majd úgy tett, mint aki nem érti a kérdést (mindkét kísérlete sikeresnek bizonyult) ezután pedig szintén Viktorhoz méltóan válaszolt. Jött a szokásos sóder (nem az Orbán bányákból -ennyi populizmus én is megengedhetek magamnak-) arról ,hogy ők készen állnak, van programjuk sőt tulajdonképpen az a hülye és nemnormális, aki ezek után még meg meri kérdezni készülnek-e a kormány leváltására.


Hogyne készülnének. Mint szűz lány az első alkalomra. Készülnek, készülődnek már el is képzelték milyen lesz, de azért nem sürgetik annyira. Minek is sürgetni? És ha nem lesz, jó? És ha fájni fog? Jobb megvárni a kellő alkalmat és majd (ha már minden kötél szakad) hagyni, hogy megtörténjen. Addig is amíg a megfelelő pillanarta várnak, beszélni róla, tervezgetni és lökni a lózungot, hogy majd ha minden úgy alakul, ők milyen nagylegények (nagylányok) lesznek, lehet. De a világért sem sürgetik, mert ahogy Orbán Viktor is minden gyűlésen elmondja, "mi felkészültünk a kormányváltásra, mi elszántak vagyunk, tulajdonképpen meg is tehetnénk, de nem úgy vagyunk öltözve!" Nem úgy vagyunk öltözve? Hát hogyan kedves Tamás, kedves Viktor? Magyarázza már el nekem valaki mit kell felvenni kormányváltáshoz? (Netán kaftánt?) És ha nem úgy van öltözve, akkor miért nem öltözött úgy? Akkor miért hergeli a könzönségét, hogy "namostmajdmegmutatjuk a mocskoskummunistáknak azanyjahétszenit" aztán meg rájön otthon hagyta a kormányváltó ruháját. Lehet én vagyok kicsit gyengeelméjű ,de nekem ez a ruhás dolog sántít.

De menjünk tovább. Feltették tehát a propaganda röplapban, hogy akkor teteszenek-e kormányt váltani vagy sem? Van-e már kormányváltó hangulatban a Párt, vagy még nem ment eléggé tönkre az ország? De erre nem válaszol a jó Fürj Tompika. Vagyis mond valami orbánviktori lózungot arról, hogy az emberek már olyan hangulatban vannak mint 1989-ben meg hasonló és az ország már egy szeméttombbal egyenlő, de ennyi. Tompika hevülete és forradalmisága itt ki is merül mint a nem Duracell nyusziból a szufla. Majd az emberek megoldják, sugallja az européer politikus. Ő még kivár.
"Köszönjük Emese!"
Körülbelül ilyen szinten van, Tompika is, mint az a bizonyos Emese a reklámban. Veszünk egy papagájt és betanítjuk neki, hogy Gyurcsány takarodj, és majd a Gyurcsány villába röptetjük.... Köszönjük Emese!

Ezt a kérdést tehát megválaszolta.

Majd jött a lényeg, jött a kérdés arról, hogy hol volt ő, és a főnöke a Hollán utcai tüntetés időpontjában? Miért nem vett részt az antifasiszta (vannak itt fasiszták?) tüntetésen? Mit csináélt akkor? Milyen alibije van. És ha már a jó Viktornak nem jutott eszébe, hogy minden magára valamit is adó politikusnak ott a helye, hát akkor ő Fürj Tamás aki az ész az egész galeriben, legalább ő noszogathatta volna Viktorkát, hogy menjenek el oda. És milyen igaz. De nem noszogatta, nem kérlelte, hogy ha már az állatkertbe nem mennek el, legalább egy kis rendes heti antifasiszta tüntetésre menjenek már el. Ezen a héten még nem tüntettek sehol a zsidók kirekesztése ellen. Ez tarthatatlan. De nem voltak ott, és erre nincsen mentség. Legalábbis úgy tűnik. (a Felcsút sem játszott aznap szóval Viktor nagy bajban vagy)

Fürtös Tamás kivágta magát és szépen felsorolta ,hogy mit tettek ők a zsidóságért. Bevezették a Holokauszt emlékapot, és idézem:"a polgári kormány alatt jött létre az Európában egyedülálló, teljes vertikumú, államilag támogatott zsidó oktatási rendszer,"
Köszönjük Emese!

folytatás...


Nincsenek megjegyzések: