Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. május 22., csütörtök

Orbán Viktor Vs. Magyar Gárda


Orbán Viktor megmondta a frankót. Meg. Méghozzá nem is akárhogyan. A Fidesz (Kis)Polgári Párt első embere, az Index információi szerint, egy nem nyilvános fórumon azt találta mondani, hogy amennyiben hatalomra jut első dolga lesz az, hogy nekimegy a Magyar Gárdának, vagy ahogy ő fogalmazott, "kioszt nekik néhány pofont és hazazavarja, mint Horthy a nyilasokat".


Ez nem semmi. Kemény ez a Viktor, mint a keddi kenyér. Azt mondja kipofozza a Magyar Gárdát. Nem is tudom. Picit azért erősnek érzem ezt a nekibuzdulást. Kedves Viktor, nem kapott huzatot a vonaton, vagy a páncélozott csodaautójában amikor a helyszínre tartott? Sok volt az erős pista abban a gyulai kolbászban véleményem szerint, s talán nem kéne annyi Chuck Norris filmet sem nézni még akkor sem, ha csak 330 a Blikkel együtt, drága Narancsos Úr. Lássuk be ,hogy ez már egy picit nevetséges volt. Sok volt az a vietnami balzsam, amit magára kent odafele jövet. Kipofozza a Magyar Gárdát. Drága Narancsos Úr. Azt hiszem, most egy picit el tetszett téveszteni a házszámot. Egyrészt, mert a hülyék odaát vannak, s mert "hülye azért nem vagyok" Másrészt ,mert tegnap még olyan bőszen szedte a kordont a Parlement előtt, hogy azt bármelyik élmunkás fémtolvaj megírigyelné. Szedte a kordont, mint cigány a lábát a rendőr elől ha fülön csípik. Nem értem én ezt és lehet, mégis csak én vagyok a nemnromális, de drága Narancsos Úr, hogy is van ez? Kordont bontunk, népszavazásra buzdítunk, hogy csúnya szóval mondjam "magyarkodunk" aztán meg feketeöves szájkarate nagymesterhez méltóan beígérjük, ha választást nyerünk a nagylaki határig pofozzuk a Magyar Gárdát? Mert nem más ez, mint szájkarate, drága Narancsos Úr.

Szájkarate, amiben önök aztán világbajnokok. Ígértek önök már kormánynak is kipofozást, szétkergetést, karóba húzást kerékbe törést ha ez vagy az a sajtfecnire felfirkált lúzungjuk kellő hibbantra talál, akik egy kannás kisfröccsért bármit aláírnának. Sajnos kedves Narancsos Úr, önök mást sem tudnak, mint szájpankrátorkodni és népet hülyíteni. Ha minden ígéretük több lett volna holmi hablatynál, holmi szellemi mézesmadzagnál, akkor drága Narancsos Úr, mostanra már vagy a negyvenedik kormányt zavarnánk el, és természetesen a Duna helyett is tej folyna itt, a kerítés meg az ön álltal töltött kolbászból lenne. Az volna csak a szép világ, drága Narancsos Úr. De őn már megint szájbirkózik. "Kipofozom a Magyar Gárdát." Mondja maga. Kérem szépen én igyekszem magával szemben is feltételezni a normalitás minimumát, drága Mandarainos Úr, igyekszem feltételezni önről is a szellemi épség fenállóságát, de nehéz. Egyre nehezebb. Orvos látta már, dárga Grapefruitos Úr? Nem ártana megnézetnie magárt az a bizonyos hülyebogár elég csúnyán megcsípte fejtájékon.

"Kipofozom a Magyar Gárdát." Kedves narancsos úr, nem gondolja, hogy ebben az országban másokat kéne kifpofoznia? Hogy a probléma gyökere nem ott keresendő? Talán picit közelebb magához. Eőbb hatalomra kéne jutnia drága Banános Úr. Nem megy az csak úgy, hogy, "hoppá, már miniszterelnök is vagyok!" Előbb valahogy azt a csúnya Ferit kéne kipofozni a hataloból. Drága Narancsos Úr. Össze tetszik keverni a szezont a fazonnal. Nem mindegy, hogy csapba szarni vagy...

Sok volt az Erős Pista a büfészendvicsen én azt hiszem. Kipofozni, mint Horthy a nyilasokat. Drága Narancsos Úr. Ha rám hallgat megnézeti magát, mert ez már egyrészt túlzott üldözési mánia, másrészt erős a gyanúm, hogy újfent hülyebogárgyanús eset áll fenn. Tudja előbb a hatlom, aztuán pofozunk.

És mi van ha akkor sem lesz éppen "úgy öltözve" Cirtomos Úr? Kipofozza a Magyar Gárdát ehhez van esze. Nem inkább a Likquid pártot kéne kipofozni? Vagy az szalonképes Drága Datolyás Úr? Az izraeli háborús bűnös nacinalisták azok vállalhatóak, mint testvérpárt? Nem értem én már önt, nagyon nem.

De sebaj már szájkaratéban nagyok vagyunk Narancsos Úr!
Csak így tovább!

1 megjegyzés:

RuhNestah írta...

Nagyon ottvan ez a cikk!
Ezt nagyon eltaláltad drága barátom!!!! Csak így tovább!