Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. május 22., csütörtök

Hozzánk áramlik a legtöbb izraeli tőke


Egy rövid hírt szeretnék ezúttal közzétenni, ami a tegnapi Magyar Nemzet Gazdaság rovatában jelent meg.

Eddig sem vot semmiféle kétségem affelől, hogy meglehetősen sok zsidó befektető van hazánkban, hiszen elég ha csak a rengeteg "csodálatos" plázát nézzük, vagy az egyre sokasodó lakóparkokat. De a sor hosszú és szinte végelátahatatlan. Egyre inkább otthon érzik itt magukat, és azt hiszem valóban igazuk van akkor amikor korábban azt mondták, hogy ők itt Magyarországon nemhogy üldözve lennének, hanem egyenesen "reneszánszukat élik". Ezt bizony, nem is kisebb személyiség állította, mint Várnai Shorer Judit volt izraeli nagykövet. Igaz ezen kijelentése valahogyan elsikkadt, nem lett belőle hír. Nos akkor most hogy is van ez, igen tisztelt "reneszánsz" emberek? Üldözve vagy "reneszánszukat élve" tetszenek lenni itt? És még ezek után magyargárdáznak? Jó-jó értem én. nem most jöttem a hat huszassal én sem.

Olyasmi ez mint amikor a székely bácsit megkérdezi a riporter, hogy van-e a falujukban antiszemitizmus? Mire a székely bácsi hosszas gondolkodás után ezt feleli: "Antiszemitizmus? Kérem szépen az nincsen nálunk, de igény, igény az vóna rá!"

Valahogy így van ez mifelénk is. Kárognak, kárognak a vészmadarak antiszemitizmusról meg nyilas és fasiszta veszélyről, miközben szinte csődülnek ide és reneszánszukat élik. Nincs itt semmiféle pogromveszély. Leszámítva a havonta rendezett önüldözést. Antiszemitizmus nincsen, de igény, ...


A hír pedig a következő:
"Magyarország a régió legnagyobb tőkeimportőre Izraelből: évente 200-300 millió amerikai dollár érkezik hazánkba. Az izraeli befektetések értéke az utóbbi 10 évebn 2.5 milliárd dollárra tehető, ennek közel fele az ingatlanszektorba áramlott. További célpont az ipar, az infrastruktúra és a K+F szektor."

(forrás: Magyar Nemzet, 2008. május 21.)


Nincsenek megjegyzések: