Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. május 8., csütörtök

Deutsch -Für "eukonform" Tamás elhatárolódik apósától (is) 2/2

folytatás:

Ott tartottam, hogy a mindig sármos Deutsch-Für Tamás adott egy intejút a "Het Válasz" nevezetű propagandalapba. Az első kérédések megválaszolása alól huszárosan kivágta magát a narancsos politikus, de a java csak ezután jött.

Feltették a kínos kérdést. Mit szól ahhoz a jó Fürj Tamás, hogy apósa Für Lajos (az Antall kormány honvédelmi miisztere), komoly szerepet vállal a Magyar Gárdában? Na ez már valóban kicsit kényes kérdés volt, nem is csoda ha szegény Tompikánál ez már kiverte a biztosítékot, és a mindig csenevész mosollyal az arcán hahotázó Fürtös Tamást ezúttal elhagyta a humorérzéke. Mégogy ő mit szól hozzá? Hát ilyet még megkérdezni is merő pofátlanság egy ilyen európéer politikustól! Felháborító, hát hol vagyunk a Balkánon? Tompika még a feltételezést is kikérte magának, miszerint ő asszisztál ehhez az egész fasiszta cirkuszhoz! Milyen vizsonyban van ő az apósával? Ezek után, hogy az a nevét adta a Magyar Gárdához, amitől minden tisztességes honpolgár elhatárolódik? Természetsen mélységesen elítélte apósát és talán csak azért nem önti a nyakába a vasárnapi ebédet minden egyes alkalomkor, mert ő egy európéer politikus. Nem huligánkodhat nem csinálhat jelenetet. Tűr és mint párttársai szépen elhatárolódik. Magyarán szólva szégyelli az apósát. Nem ért vele egyet és ennek olykor "hangot is adok" nyilatkozza a filigrán politikus.

Milyen derék ember ez a Fürt Tamás! Igazi legény a gáton! Nem lehet vele kekeckedni, ő hangot ad a véleményének. És elhatárolódik. Mert miyen ember is az aki ilyen szélsőséges banda tagja! bezzeg ő, a talpig úriember. Kedves Tamás. Te tényleg picit sokat votál a napon, vagy attól a sok elhatárolódástól már annyit forgolódtál,hogy szélütést kaptál. Pihenj le egy kicsit és kezeltesd magad. Ez a megfelelési kényszer az "ájrópai únijó" felé, már kóros.

A teljes interjú itt olvasható:
http://www.hetivalasz.hu/cikk/0804/nem_ertek_egyet_az_aposommal

Végezetül a jó Fürj Tamás még, megjegyezte,hogy legyen bármi, ha hatalommváltásra kerül sor (ahhoz azért előbb még át kell öltözni), senki se várjon csodát, mert "Fidesz nem állítja, hogy a varázslók pártja: mindenki láthatja, hogy Orbán Viktor áll az élén, nem Harry Potter."Ha nem mondja, észre sem veszem kedves Tompika. Bár nem tudom melyikkel járnánk jobban.

Köszönjük Emese!

Nincsenek megjegyzések: