Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. május 30., péntek

Kutyáknak és románoknak tilos a belépés!


Olaszország után a spanyol latin rokonoknak is elegük van az őket elárasztó tetves románokból. A Gardianul című román nyelvű újság írja: a Spanyolországhoz tartozó Mallorca szigetén az egyik informatikai üzlet elé kitett táblán az olvasható, hogy kutyáknak és románoknak tilos a belépés.

A Gardianul című román újság beszámolója szerint a Spanyolországhoz tartozó Mallorca szigetén egy számítógépeket árusító üzlet elé kitett táblán, a kék-sárga-piros román nemzeti színekre írt szöveg így hangzik: „Előzetes engedély nélkül kutyáknak és románoknak tilos a belépés. Aki ezt mégis megteszi, azt kikergetjük.”


A mallorcai rendőrség román panasz nyomán a tábla eltávolítására szólította föl az üzlet tulajdonosát, de az megtagadta a hatósági utasítást mondván, hogy román tolvajok csak a múlt hónapban háromezer euró értékű árut loptak tőle – írja a román Gardianul.

 

1 megjegyzés:

csabex írta...

Ó, a régi szép idők, amikor ki voltak függesztve a strandokra: zsidóknak tilos a belépés, vagy a tábla, amelyen az állt: szégyelld magad, ma megint zsidónál vásároltál. Magyarország jövője 1945-ben halt meg végleg. Akkor kellett volna a régi országhatárokra kifüggeszteni: zsidóknak és cigányoknak tilos a belépés...