Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. május 5., hétfő

Déli ork-levrov

2008-05-05. 11:24


Sziasztok Kurucok!

Könnyes szemekkel hallgattam mélyérzésű Miniszterelnökünk Május Elsején elrebegett megható beszédét! "Mi, akik reggel hatkor megyünk dolgozni minimálbérért.......stb. stb." Végig peregtek a könnyeim, a végén csak azt nehezményeztem, hogy szeretve tisztelt Vezérünk nem szólt a cigánysághoz! Ugyanis nehéz elhinnem, hogy a "reggel hatkor megyünk dolgozni..." kategóriát jelentő birka néptömeg között a cigányság döntö többsége is ott botorkál közöttünk! Na mindegy, lehet tévedek de írásom nem erről szól. Sokan és sokat foglakozunk a cigánykérdéssel én most máshogy közelítenék.

Induljunk el innen: A társadalmi, együttélési normákat sokféleképpen, sokfajta szempont szerint csoportosíthatjuk, mégis mindenekelőtt két nagy csoportra osztanám. Az egyik csoportba tartoznak a jogi normák, a másik csoportba pedig minden egyéb, együttélést szabályozó nem jogi norma, melyek között elsődleges az erkölcs. Normák! Az emberek többsége azt tekinti „normálisnak", ami az adott korban és időben többek által követhető, gyakorolható. De hogyan fogadjuk az átlagtól eltérő jelenségek beolvadását, és hol a határ? Cigánybűnözés (ami csak Magyarországon nincs) mert a rohadék kékszemű norvégok lopják a kábelt, a templomi orgonák sípjait, fenyegetnek - terrorizálnak kisebb falvakat, gyilkolnak ok nélkül (Szögi tanár úr stb..) miközben " Horváth Aladár, a zámolyi emberölő cigányok és más gazemberek védelmezője, az adónkból élősködő hivatásos uszító és antimagyar fajgyűlölő, a Roma "Polgárjogi Alapítvány" elnöke a Felvonulási téren beszédében kitért arra, hogy "alig tudnak dolgozni" a cigányok és emiatt nem kell csodálkozni a magas bűnözési arányon." (id.Kuruc.info) Nos igaza van Áládárnak, én már nem is csodálkozom. Az átlagostól eltérő egyéni magatartást tekinthetjük deviánsnak, jogi értelemben normaszegésnek. Az eltérő, a „más" megítélése azonban úgy tűnik lényegesen szubjektíven működik Horváth Áládár fejében!

Ha tanult volna mondjuk szociológát, pszichológiát, talán így értelmezné tezsvérei működését: Az antiszociális személyiségjegyek egy statisztikai középérték körül rajzolhatóak meg.

- az egoizmus mindenek általi elsőbbsége,
- a tettekért való felelősség, bűntudat teljes hiánya, elenyésző volta, valamint
- ezen bűntudathiányból fakadó antiszociális, a normákat elutasító magatartás;
- a vágyak azonnali kielégítésének igénye;

A Hare-féle kutatóskála részletesebben felsorakoztatja az antiszociális személyiség legfőbb jellemzőit:

1. Simulékonyság, felületes kedvesség
2. Pszichopátia, vagy korábbi hasonlóságok
3. Egocentrikusság, nagyzoló önértékelés
4. Kóros hazudozás, csalás
5. frusztrációs tolerancia
6. Becstelenség,
7. Bűntudat és megbánás hiánya
8. Érzelemszegénység, emocionális mélység hiánya
9. Élősködő „parazita" életstílus
10. Keménység, empátia hiánya
11. Gyenge viselkedéskontroll
12. Jövőtervezés, reális értékelés teljes hiánya
13. Felelősséghiány a saját tettekért
14. Különböző normaszegések

Nos tisztelt fajvédők, ultraliberális seggfejek, a globálliberalista média talpnyalói, a "közélet promines hölgyei/urai", talán össze kéne vetni a Hare-féle skála paramétereit a cigányság szociokulturális szintjét jellemző magatartási - viselkedési normákkal!, és azonnal megfejthető a Cigánybűnözés.

Ja! majd elfejtettem! Az érthetőség kedvéért Áládárnak ide másolom a pontos definiciót:

Antiszociális személyiségzavar:

"Viselkedése erkölcstelen, felelőtlen, a társadalmi kereteket áthágja, mások érzései számára teljesen érdektelenek, azokba képtelen beleélni magát, a többi ember jogait folyamatosan figyelmen kívül hagyja.

Impulzív aktivitás, alacsony frusztrációs tolerancia jellemzi. Nincs bűntudata, képtelen tanulni a számára kudarcot jelentő tapasztalatokból. Én-központúsága feltűnő, szélsőséges, másokat megalázó viselkedés jellemzi. A társadalmi kereteket áthágja, mások érzései számára teljesen érdektelenek, azokba képtelen beleélni magát, a többi ember jogait folyamatosan figyelmen kívül hagyja. A tudomány ezt nevezi antiszociális személyiségzavarnak." A legszebb, hogy ez klinikai értelemben nem betegség, kvantitatív szempontból eltér az átlagtól, de soha sem éri el a pszichotikus (elmebeteg) szintet.

Az antiszociális személyiségtől a környezet szenved. ( Gyilkos cigány:

"egy kicsit el lett nadrágolva" Szögi Lajos) Magának a rendellenesség tulajdonosának nincs betegségtudata.

Prognózis Kicsi az esélye az antiszociális magatartás terápiás beavatkozással való megváltoztatására. Egyetlen vigasz az lehet, hogy a tünetek 40 éves kor után enyhülnek. Eltűnni nem fognak teljesen, de mérséklődnek.

Adjon az Isten szebb jövőt!



idevágó irások a kurucról:


Sziasztok!

Régóta megdöbbenéssel olvasok a nálunk élösködő indiai cserelények ténykedéseiről.

Egyre jobban azt hiszem én vagyok a hülye,hogy dolgozom adót fizetek és probálok hónapról-hónapra megélni.

A minap egy pest melletti árházba mentem bevásárolni.

Az áruház bejáratánál 2 nagy konténert helyezett ki a Vöröskereszt, hogy aki akar és tud használt ruhát rakhat ki amit a Vöröskereszt a rászorulók között ki tud osztani. Az emberek nagylelküsége és a hétvége miatt mindkettő tele volt így a földön is volt egy-két zsák ruha ami már nem fért bele.Szépen összehajtva zsákokban.

A baj ez után kezdödött két aranyakkal megpakolt ork nöstény vigyorogva jött be az előtérbe felkapott 2 zsákot és szaladtak ki a parkolóba ahol már várta a 3 biztos nem munkában megfáradt segélyszopó kan a fehár Astra kombi melett nyitott csomagtartóval.

Már ez is vérlázitó de az meg pláne,hogy amig én a kocsiba pakoltam amit vásároltam addig a 2 mocsok nöstény 3x fordult.Fényes nappal kora délután és persze ilyenkor sehol egy rendőr vagy egy biztonsági őr.

Abba már nem is gondolok bele,hogy a szegények elöl lopták el a ruhát amit utánna valahol eladnak.

Csak okulásként irom ha valaki ilyen helyre teszi ki azt amit a rászorúlóknak szán nem biztos,hogy célba ér!

Egy országa és jővője miatt félő hazafi!

***

Kedves Kurucok!

Olvasom a ciganyok bortonbe valo dugasanak problemajat.

Nekem lenne egy jobb otletem!

Csinalni kellene egy nagy telepet es azt arammal beelesiteni.

Marmint a keritest.

Mindenki reggel 5-kor kelne es irany a szantofold.

Lehet versenyezni ki kapal gyorssabban,az ehet hamarabb.

Na ha ezzel a kis reggeli tornaval vegeznenek akkor johet az allatok csutakolasa es gondozasa.

Na mar del van de meg ebed sehol.

Na akkor nagy nepi osszefogasban lehet fozni abbol amit megtermeltek .

A felesleget el lehet adni abbol lehet fizetni a szamlakat meg a tobbit.

Na talan majd igy megtanuljak masok keserves munkaja altal ingyen szerzett javakat becsulni.

Szerintem ugy fogjak kerulni a bunozest mint az egeto tuzet.

Mar egy boboz cigi utan is 2 honap minimum kijar nekik.

Eltorulni a megelhetesi bunozest mert ezt sehol nem ismerik csak itt nalunk.

Az allamnak meg nem kerulne semmibe sem mert onellatok.

Nem luxus borton nekik munkatabor akkor majd megtanulnak hol lakik a MAGYAROK ISTENE!!

Szebb jovot es kitartast.

Nincsenek megjegyzések: