Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. május 14., szerda

Jobbik: Nincs mit ünnepelni Izraelen

Hatvan évvel ezelőtt, 1948. május 14-én írta alá David Ben-Gurion miniszterelnök a frissen megalapított Izrael állam függetlenségi nyilatkozatát. Természetesen minden népnek joga van az önrendelkezéshez, a feltételektől függően önálló állam létrehozásához, vagy autonómia kivívásához. Az elmúlt hatvan év és a jelenlegi helyzet azonban azt bizonyítja, hogy Izrael e joggal mások hasonló jogait súlyosan megsértve, sőt azokat semmibe véve élt - szögezi le a Jobbik.

Izrael jelenleg is etnikai tisztogatást hajt végre a palesztinok ellen, nemzetközi törvényeket sért és szörnyű, kollektív büntetést hajt végre a Gázai övezet polgári lakossága ellen, valamint folyamatosan megtagadja a palesztinoktól emberi jogaik gyakorlását és nemzeti törekvéseik beteljesítését. (hmmm..és én vagyok a náci???)

Mindezek alapján a Jobbik Magyarországért Mozgalom úgy ítéli meg, hogy amíg ezeken az alapvető területeken Izrael magatartásában nem következik be gyökeres változás, nincs mit ünnepelnünk.

Nincsenek megjegyzések: