Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. május 1., csütörtök

ingyen segíly eltörlése

forrás:http://kuruc.info/r/2/24268/
Népszavazást kezdeményez a Nemzeti Őrsereg az ingyen segíly eltörléséért
2008-05-01. 07:47


Természetesen népszavazást fogunk kezdeményezni, ezt szolgálja az aláírásgyűjtés! Két hete, Nyírkátán bejelentettük. Jogász már vizsgálja a kérdést - pontosít a szerkesztőségünk által megfogalmazott enyhe kritikát követően a Nemzeti Őrsereg illetékese, Bodrog László. Tehát elvileg vagy gyakorlatilag is lehetőség nyílhat az élősködők magyar zsebből történő eltartásának leállítására. A magyarellenes hatalom és várhatóan az "ellenzék" is mindent meg fog tenni, hogy ne írhassák ki a népszavazást, de mi drukkolunk.

Felnőtt egy generáció, melynek tagjai soha senkit nem láttak dolgozni a családjukban. Azt gondolják, hogy nekik ingyen jár minden olyan földi jó, amit más ember fáradságos munkával teremt elő. Ezen az áldatlan állapoton változtatni kell - írja a Nemzeti Őrsereg kommunikációs tisztje, Bodrog László a Kuruc.info olvasóihoz címzett május 1-jei levelében. Alább található a teljes szöveg.



Kedves Olvasók!

Ismét ránk szakadt egy hosszú hétvége. Most éppen május 1-je, a Munka ünnepe miatt alakult így a helyzet. A többség ilyenkor pihen, elmegy majálisozni, kirándulni, vagy a kis kertjében keres magának kikapcsolódást. Így ünnepelünk. De sajnos nem lehet felhőtlen az örömünk! Van egy olyan, egyre szélesedő rétege a társadalomnak, amely nem tudott bekapcsolódni a munka világába.


Bodrog László
Felnőtt egy generáció, melynek tagjai soha senkit nem láttak dolgozni a családjukban.

Számukra semmit nem jelent a Munka ünnepe. Ezek a félrevezetett emberek azt gondolják, hogy nekik ingyen jár minden olyan földi jó, amit más ember fáradságos munkával teremt elő. Nem tudják, hogy az ő javaik is mások munkájából származnak, mások dolgoznak helyettük, ők pedig eltartottak. Ezek az emberek nem tudnak velünk ünnepelni május 1-jén, hiszen nem értik, mit ünneplünk.

Ezen az áldatlan állapoton változtatni kell! Felnőtt, munkaképes emberként segélyekből élni megalázó állapot még akkor is, ha a támogatottak ezt nem így érzik. A törvényalkotók figyelmét a sok más fontos teendőjük mellett bizonyára elkerülte ez a kérdés, ezért munkájukat megkönnyítendő aláírásgyűjtést kezdeményezünk!

Ebben a formában szeretnénk annak a véleményünknek hangot adni, hogy mindenféle szociális juttatást munkához kössenek! A segélyek drasztikus csökkentésével, illetve megszüntetésével kötelezzenek mindenkit munkára!


Egy rajongójuk.
Ő biztos segíteni fog.
Tudjuk, hogy követelésünk törvényes hátterének kidolgozása nem kis feladat, megfelelő számú munkahely teremtésének ösztönzése (pl. jelentős adócsökkentéssel) szintén nagy kihívás. De úgy gondoljuk, hogy tisztelt képviselőink azért kapják a fizetésüket, hogy a szükséges törvényeket megalkossák. Az a munkájuk, hogy törvényeket hozzanak olyan kérdésekben, melyek hosszú távra meghatározzák a Nemzet sorsát. Úgy látjuk, nagyon jót tenne ennek az elkeseredett, helyzetét szinte reménytelennek látó nép lelkületének, ha jövőre már senki sem élne segélyekből, hanem az elvégzett munkája után kapná meg a jól megérdemelt fizetését. Így az egész társadalom békében együtt ünnepelhetne!

Éljen Május 1-je, a Munka ünnepe!

Bodrog László
a Nemzeti Őrsereg
kommunikációs tisztje

Kuruc.info: szerintünk inkább népszavazást kellene rendezni a kérdésről és majd ahhoz gyűjteni az aláírásokat, ezt legalább 80% támogatná, a cionista, drog-, buzerancia és bűnözéspárti SZDSZ-es söpredéket, valamint a cigányokat leszámítva gyakorlatilag mindenki. (A kérdés időközben rendeződött, az Őrsereg népszavazást kíván kezdeményezni)

Nincsenek megjegyzések: