Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. május 28., szerda

Olvasó Orbánnak: A talpasotok voltam, de mára kuruccá lettem


Te mered Horthyhoz mérni magad, aki hazaszeretetéhez, erkölcséhez és tiszti hivatásához méltóan tűzzel-vassal tudta kiirtani a tetves, vérünket szívó kommunistákat, és nem zsíros állami pozíciókba juttatta őket, nem a zsebüket tömte ki pénzzel, mint ahogy te tetted ezt, Viktor!?


„Tisztelt” (?) Orbán Viktor!
Ha valaki egy ügynökökkel kistafírungozott párt elnöke, de ennek ellenére olyan hülye, hogy Kérinél vendégeskedik Stumpf Pityuval az oldalán, és komcsi kollégái lehallgatják, az meg is érdemli, és ne csodálkozzon, hogy utána kellemetlen kérdéseket tesznek föl neki. Ha viszont valaki egykori magyar „jobboldali” miniszterelnökként, zárt körben, suttyomban, cinikus módon színt vall nemzete és szavazótábora elárulásáról, az rendkívül aljas senkiházi, és nincs helye többé a nemzeti oldalon.
Márpedig, Viktor, te nem az első alkalommal árultál már el bennünket, benned ostobán bízó, megtévesztett barmokat. Sokan vagyunk egyszerű mezei Fidesz-talpasok, akiknek kinyílt a bicska a zsebében azon mondatod hallatán, hogy nem is akartál nyerni 2006-ban. Akkor miért nem szóltál nekünk, mindnyájunknak, akik éjt nappallá téve, saját pénzt, autót és energiát nem kímélve, sokszor családi békénket is felborítva, nem egyszer rokonságunkkal a kapcsolatot megszakítva plakátoztunk, szórólapoztunk, vívtuk az éjjeli ütközeteket a mocskos komcsi verőlegényekkel, és jártunk a gyűlésekre, utaztunk Pestre a Kossuth térre, hogy a szónoklataidat és nagyotmondásaidat hallgassuk?
Nekem már attól is felfordult a gyomrom, amikor a tetves Svábynak pökhendien odavágtad, hogy a kisgazdákkal sohasem akartál kormányozni, az csak kényszer volt, hiszen a józanész és az igazságérzet azért azt kérdeztette velem: akkor hogyan lettél volna valaha is Magyarország miniszterelnöke, te felfuvalkodott hólyag?
Sokan közülünk egyszerű fideszesek közül azért már elgondolkoztak azon, hogy vajon kit emeltek ki a 80-as években, és taníttattak Amerikában vagy Angliában, kormányzati szerepre „ítélve őket”? És miért pont titeket, „nagy kollégisták”? Már az sem volt ínyemre, hogy a beszédhibás, értelmi fogyatékos, szemét ügynök Medgyessy másodhegedűse voltál a miniszterelnöki vitán vitapartner helyett, de az betette a kaput, ahogy a Millenárison a napnál világosabban elcsalt választások után kapituláltál és rohantál gratulálni annak a rongy embernek, utána pedig engedtétek megsemmisíteni a szavazólapokat. Minden épeszű ellenzéki vezető a végsőkig újraszámláltatta volna – a’ la Bush – az elcsalt választások voksait, csak éppen Orbán Viktor nem szerette volna ezt. Egyszer elmondhatnád a híveidnek, hogy miért?

A konstruktív ellenzékiségedtől sem telt el a szívem tettvággyal, hiszen csak a vak nem látja, hogy ti ma már azért vagytok, hogy lefogjátok a nemzet még tenni akaró részének a kezét, nem azért, hogy tegyetek értük. Összehívtátok a számos nagygyűlést, amelyekre 300-400 kilométerről is eljöttünk sem a pénzt, sem a kocsit nem kímélve, hiszen nagy pofával változást ígértetek, és mi azt mondtuk: rajtunk nem fog múlni. Aztán nem történt semmi.

72 órát adtál a szocionistáknak – amin joggal röhögött az egész világ –, utána pedig füledet-farkadat behúzva mondtad le a 23-i nagygyűlést, mert beszartál a lehetőségtől, a felelősségedtől, amit, ha államférfi lennél, akkor vállaltál volna elődeidhez hűen.
Azzal a Horthyval példálózol – helytelenül –, aki nem tojt be sem a némettől, sem az orosztól, aki a kifosztott, kivérzett, kicsontozott Magyarországot virágzó állammá tette, és a mocsok, bennünket elveszejtő Nyugat árgus szemei előtt is újjá tudta szervezni a magyar haderőt. Aki nem volt rest kivégeztetni a 19-es zsidó terroristákat, míg te, te szerencsétlen, még börtönbe se küldtél egyet sem, sőt inkább pozíciójukban hagytad őket, hogy lehetőségük legyen egy újabb magyarellenes kormányzást előkészíteniük.
Hol vagy, te senkiházi a kormányzóhoz képest?

Ő nem váltogatta a vallását mint a köpönyegét! Ő még kapott valláserkölcsi oktatást, Ő még félte az Istent, neki még volt gyerekszobája, Viktor! Hozzá képest hol vagy te, aki a hírek szerint a nyugdíjakat akarod befagyasztani, hogy a csirkefarhátat se tudja már megvenni a havi 28 ezerből élő kisnyugdíjas vagy TSZ-nyugdíjas?

Killer Ági nekifogott a gyerekek kiirtásához, te folytatod a nyugdíjasok kivégzésével, Viktor? Hol vagy te Horthyhoz, ahhoz az emberhez képest, aki tudott és mert magyar lenni, aki csatában edződött és nem hagyta cserben a katonáit, mint ahogy te gyáván, vérlázító sunyisággal otthagytál bennünket a vérzivatarban az Astoria előtt?

Te vagy egy óriási, csattanós pofon a nemzeti oldalnak, egy sokkoló ébresztő! Mi több, nem a Gárdát, hanem téged illetne és nem egy pofon, hanem egy parasztlengő, de úgy, hogy a fal adja a másikat! Nem szégyelled magad, te szerencsétlen?
Te tartod magad hazafinak, akinek a nemzetét szolgáló, soha semmilyen törvényellenességet el nem követő Magyar Gárda szúrja a szemét, de a zsidó magánhadsereg, a Magyarország területén teljesen törvénytelenül, alkotmányellenesen működő, a Köztársasági Őrezredet is uralma alá hajtó zsidó fegyveres milícia, az In-Kal Security, az neked helyénvaló? Te tartod magad hívő embernek, aki a tömeggyilkos, gyermekek vérében gázoló zsidó Likud-pártot a testvérének tartja? Eszednél vagy te ember? A tisztességnek, az emberségnek már a csírája sem maradt benned?

Te mersz hazáról papolni, aki – bár szavaid szerint nem akartad megnyerni a választást – a választási törvény rendszeres és folyamatos megsértésével, a komcsikkal karöltve lopott több tízmilliárdért teleplakátoztattad az egész országot, és hülyítetted a magyart határon innen és határon túl? Ha láttad, hogy elcseszték a kampányt – már nem először persze – akkor miért nem rúgtad ki a Fidesz-agytrösztöd és terveztél másik kampányt? Pénzetek – ahogy láttuk – van bőven, tolvaj banda! Amíg nekünk a kezünk és a lábunk járt országszerte értetek, gazemberek, addig ti ezek szerint – teletömködve a zsebeiteket – jót röhögtetek rajtunk marhákon, akik komolyan vették a Fidesz céljait: megnyerni a választásokat!

Te mersz hazáról papolni, aki Erdélyben elhúzod a mézesmadzagot a testvérek előtt, hazaérkezve pedig kormányfőként akadályozod meg a kettős állampolgárság megadását a számukra? Hol vagy te Horthyhoz képest? Ő nem lopott, nem csalt, nem hazudott kormánytagjaival egyetemben, az ő kormánya nem volt tele kommunistákkal és titkos ügynökökkel, ő nem választott miniszterének olyan csirkefogót, akinek az apósa az utolsó komcsi belügyminiszter volt, de olyat sem, aki maffiavezérként uralja a fővárost és annak koszos kínai és lengyel piacait.

Te mered Horthyhoz mérni magad, aki hazaszeretetéhez, erkölcséhez és tiszti hivatásához méltóan tűzzel-vassal tudta kiirtani a tetves, vérünket szívó kommunistákat, és nem zsíros állami pozíciókba juttatta őket, nem a zsebüket tömte ki pénzzel, mint ahogy te tetted ezt, Viktor!?
Horthy tudta, hogy mi jár a nemzetüket megnyomorító zsidó komcsiknak: börtön vagy likvidálás.
Ezt az akasztófára való Gyurcsányt most már csak túléljük, de az Isten mentsen meg attól, hogy te még egyszer kormányra kerülj, ha minden szavad ilyen szemenszedett hazugság, ha nem különbözöl semmiben az elmebeteg köztörvényes bűnözőtől, ha téged is úgy kell majd ezek után hallgatni, hogy bort iszol és vizet prédikálsz!

Ha a választásokon hazudtál – ezt jól írja az egyik olvasó – akkor mi mindenben hazudtál még? Ha párttársaiddal együtt nem te fosztottad ki százmilliárddal a Postabankot, akkor ki?
Ha a szocionistákkal párhuzamosan nem ti raboljátok szét a kórházakat és rendelőintézeteket Pesti Imrétekkel az élen, akkor vajon kik, Viktor? Ha nem te játszottad át tettestársaiddal együtt a Széchenyi Terves pénzek jórészét nyugati vállalkozásoknak, akkor ki, Viktor? Ha nem ti támogattok mindig valamilyen állami posztra – most éppen főbírónak – kommunistákat, zsidókat és spicliket, akkor kik, Viktor?

Ha nem Deutsch Tamással együtt loptatok szintén milliárdokat az elcseszett és már a korábbi raktárából is szétlopott stadion beléptető rendszeren, akkor vajon kik tették ezt? Ha nem te vártad ki, amíg ezt az ostoba zsidó-cigányt személyesen Mádl engedi át az államvizsgán – a mindenkori magyar kormányok és mindnyájunk nagy szégyenére – akkor ki?
Ha nem te játszottad át a 12 állami gazdaságot fillérekért a csókosoknak, akkor ki? Ha nem menekültél el a hajóról menekülő patkányhoz hasonlatosan az Astoriánál – már sokadszorra – magunkra hagyva bennünket, akkor mit csináltál? Talán tisztességes, hazafi módjára viselkedtél?

Még a rendőrök által véresre vert, féleszű egykori szóvivőtök is megszégyenített téged emberségből, Viktor. Hihet az ember a Fideszben, de attól még nem kell ostoba birkának lenni, vagy nem kell a homokba dugnia a fejét. Attól, hogy közöttünk vannak a gazemberek, még nem lesznek tisztességesek, és nem lesznek különbek a kommunistáknál.

A talpasotok voltam, de mára kuruccá lettem. Neked köszönhetem, Viktor. Sem a komcsik, sem te nem érdemeltek kíméletet. Mindnyájatoknak pusztulnotok kell a közéletből, de remélem, hogy előtte mindnyájatokat felelősségre vonnak és elszámoltatnak majd mindarról a felfoghatatlan mennyiségű pénzről, amit tőlünk a nemzettől loptatok el, éhes gyerekszájak, szoptatós anyák, dolgos kezű magyar emberek elől.
És ne feledd: az ellenségnél sokkal megvetendőbb és gyűlöltebb az a vezér, aki a saját hadseregét árulja el és hagyja cserben. Horthy adott ennek a nemzetnek, felemelte ezt az országot, és nem elárulta, nem kirabolta azt.

Hlavathy Richárd
volt Fidesz-talpas
Szatymaz

Nincsenek megjegyzések: