Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. május 20., kedd

Megint mentőket vertek a cigányok

Mentőkre támadtak a feldühödött, agresszív cigány bűnözők a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bogácson. A kétszáz fős cigány banda egyik tagja ütni kezdte a Borsod megyei kórház főigazgató-főorvosát, aki épp a szabadságát töltötte a településen.

A 200 fős tömeg közepén álló mentőautóban az orvosok egy ötéves helyi kisgyerek életéért küzdöttek, amikor egy részeg férfi, a kislány keresztapja ütni kezdte a Borsod megyei kórház főigazgató-főorvosát, aki épp a szabadságát töltötte a településen.

Csiba Gábor nem tudja mire vélni a dolgot, mert egy fél óra alatt már többször újraélesztette a gyereket, akit a hozzátartozói vittek hozzá. Az ügyben a mezőkövesdi kapitányság csoportos garázdaság bűntette miatt indított nyomozást.



HunHír.Hu kommentár: minden településre csendőröket, aztán működjön a puskatus, szakadjon a bűnöző koponyája. Ha meg nem megy másképpen, kerepeljen a géppuska.

Na szép mondhatom.Országunk csótányai ismét remekül szerepeltek.Tapsot nekik!Nem kellene népszavazást kezdeményezni a MAGYARELLENES!MOCSKOS!BŰNÖZŐ,TERRORBAN TARTÓ CIGÁNY NÉPSÉG KITELEPÍTÉSÉRE????Majd megtudnák milyen a Benes dekrétumhoz hasonló kitelepítés.!ui:esetleg gázkamra!Saját költségre építtetek egyet ha igény van rá!...a szerk

Nincsenek megjegyzések: