Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. május 5., hétfő

Drága jó középkor: akkor loboghattak a máglyák...

Leköpték a cigány nők, mert nem engedte lopni őket



Dulakodásig fajult a minap négy cigány asszony lopási kísérlete egy siófoki ruhaüzletben, ahol a társaság azzal próbálta elterelni az eladók figyelmét, hogy a polcokról a földre dobálták a boltban található árut.

Az eladók próbálták kizavarni az üzletből a hőzöngő nőket, akik diszkriminációra hivatkozva nem voltak hajlandóak távozni. – A garázdálkodók folyamatosan fenyegetőztek, az egyik eladó begipszelt kezét is megrángatták – mondta Beke Ibolya, a Siófoki Rendőrkapitányság szóvivője.

(na azt tudnak:segélyért sorba állni,diszkriminációra hivatkozni és lopni,csalni,hazudni....."Hát azé' mer' én cigány vóók?" felkiáltással. Igen azért bazdmeg!Ha tudnátok szocializálódni,NORMÁLISAN élni lehet hogy senki sem utálna titeket,de neem devla őrizz tőle!)

A csapat végül akkor adta fel a küzdelmet, amikor az eladók telefonon rendőrt hívtak, távozásuk előtt azonban még arcon köpték az egyik bolti alkalmazottat.
A kiérkező rendőrök még a városközpontban megtalálták a nőket, akinek az sem tetszett, hogy igazoltatták őket, ezért trágárul üvöltöztek a rendőrökkel.

(Vipera ,gumibot elő és agyba(?) főbe verni a mocskokat!!!legközelebb 2-szer meggondolják...)


A Siófoki Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság miatt kezdett nyomozni, és becsületsértés miatt is eljárás indult a bűnöző cigány hárpiák ellen.

(tipp: ejnyebejnyével megússzák...)

HunHír.Hu kommentár: ezt hamar megtanulták, diszkriminációról rikácsolni.

Nincsenek megjegyzések: