Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. május 7., szerda

Vásárosnaményban velünk volt a város!

(A bejegyzést SEMMILYEN módon nem kommentálnám mivel olyan indulatokat ébresztett bennem hogy azt szavakba nem lehet önteni.)
2008. május 07.


Április 20-án, vasárnap délután éppen befejeztük szokásos megbeszélésünket Nyíregyházán, a Benczúr téri irodában, amikor drámai hatású telefonhívást kaptunk vásárosnaményi és ilki gárdistáinktól:
Vásárosnaményban előző nap két, 19 és 26 éves ilki cigány ki akart fosztani egy lakást, amelynek tulajdonosát, Számel Tibort - aki a város ismert alakja volt - úgy megverték, hogy a mentők már nem tudtak segíteni rajta. A kocsma előtt a járőröző rendőrök igazoltatták a két gonosztevőt, Lakatos Györgyöt és Máté Szilvesztert, így szerencsére hamar lebuktak.

Szem - és fültanúk szerint a két büntetett életű gyilkos már napok óta fogadkozott, hogy magyart fognak ölni!
Jó kiképzést kaptak a magyar büntetés végrehajtási intézetben! Ezt az „okosságot” is megtanulták.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Magyar Gárda és a Nemzeti Őrsereg ezért demonstrációt tartott Vásárosnaményban április 27-én, vasárnap.
A demonstrációt a vásárosnaményi civilek felkérésére szervezte a Jobbik, s csatlakozott hozzá a Magyar Gárda és a Nemzeti Őrsereg is.

A Magyar Gárda tagjai közül 122-en, míg a Nemzeti Őrseregtől 68 egyenruhás vonult végig Vásárosnamény főutcáján, a polgármesteri hivatalnál beszédek hangzottak el, majd a résztvevők elmentek ahhoz a házhoz is, ahol az aljas, faji alapú, magyarellenes rablógyilkosság történt.

A tiltakozó akcióban az érdeklődőkkel együtt több mint ezren vettek részt, a párt tagjai és szimpatizánsai mellett sokan a helyi lakosok közül is.

A megemlékezés a beregi kisváros vasárnap délutáni programjának meghatározó rendezvényévé vált, amelyen spontán módon részt vett a helyi lakosság jelentős része.
Együtt emlékeztek, együtt tiltakoztak velünk. Tele volt az utca, tele voltak az ablakok emberekkel.

Érdekes és reménykeltő módon a Vásárosnaményi Cigány Kisebbségi Önkormányzat nevében Demeter István elnök lenyilatkozta a sajtónak, hogy a Vásárosnamény területén tartandó demonstráció ellen a vásárosnaményi roma lakosság semmilyen ellenszerveződéssel, demonstrációval nem kíván részt venni.

A város központi parkjában, a Polgármesteri Hivatal ajtaja előtt a megemlékezők közül elsőként Ágoston Tibor református presbiter emlékezett meg arról, hogy a tragikus sorsú elődök után nemrég Számel Tibort is megölték, aki a város ismert alakja volt. Gyakori taps szakította meg a sort, amikor Ágoston Tibor hosszasan sorolta az áldozatokat. Szembe kell nézni a halált osztók brutalitásával – emelte ki a felszólaló.

Lipusz Zsolt a Jobbik szónokaként azt tette szóvá, hogy a kialakult helyzetben nagyon nagy a politikai elit felelőssége. Ostorozta a médiát, amiért akkor megírja a sértett hovatartozását, amikor cigány embert ér támadás, de fordítva már elhallgatja azt.

Főkapitányunk, Dósa István azt kérdezte: miként lehetséges, hogy a gyilkosok természetesnek veszik azt, hogy ölhetnek, rabolhatnak, fosztogathatnak. Ha polgárháborús helyzetet hoznak létre, csak ők húzhatják a rövidebbet ezt be kell látniuk!

Bodrog László, az Őrsereg kommunikációs tisztje felolvasta azt a május 1-jei sajtótájékoztatóra szánt közleményt, amely szerint népszavazást kezdeményez a Nemzeti Őrsereg az ingyen segélyek eltörléséért.

Sajnálatos, hogy a szadeszes polgármester, Jüttner Csaba úr éppen Budapesten számlálgatta a szavazatokat, így nem hallhatta, hogy mi hangzott el a hivatala előtti téren.

Végül a megemlékezők átvonultak ahhoz a házhoz, ahol vérbe fagya találtak rá Számel Tiborra, akinek ősei ajándékozták a város katolikus templomának a harangot és tetemes összeggel járultak hozzá a templom építéséhez.

A rendezvényt óriási tömeg kísérte, és a rendőrség biztosította a rendet.
Egy eltévedt „ember” zajongott csak a rendezvény alatt, de a biztosítást végző rendőrök másodpercek alatt eltávolították a közelből. Ő egyébként közismert figura Naményban, saját bevallása szerint mindig lopott és lopni is fog...

Ezen a vasárnapi délutánon nagyszerű érzés volt Vásárosnaményban gárdistának lenni! A város lakói együtt emlékeztek, tiltakoztak velünk, részt vettek a felvonulásunkon, hangos éljenzéssel és tapssal köszöntöttek mindenütt, ahol az Őrsereggel elvonultunk.

Ismerőseinktől olyan visszajelzéseket kaptunk, hogy most már mondhatnak a sajtóban a Gárdáról bármit, ők már nem hisznek el semmi rosszat, hiszen saját szemükkel látták és fülükkel hallották, hogy mi is tesz a Magyar Gárda.

Nagy diadal volt!!!

Adjon az Isten szebb jövőt!

Katona Miklós
kapitány
Szabolcs megye

Nincsenek megjegyzések: