Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. május 30., péntek

A Zászlót és a Gárdát támadja a megacion hárpia





Az Árpád-sávos zászlót nem történelmi okoskodás és nem is politikai csűrés-csavarás, hanem több százezer magyar ember (nem, zsidó ember) halála miatt kell végleg száműzni a közterekről és a közéletből - jelentette ki Lévai Katalin. MSZP-s országgyűlés képviselő, az egyik levérengzőbb, gyűlölettel teljesen átitatott, szocialistának álcázott megacionista boszorkány.

A politikus annak kapcsán fejtette ki a véleményét, hogy - mint fogalmazott - a szélsőjobb Hajdú-Biharban is megjelent. Konkrétan azt kifogásolta, hogy a Jobbik és a Magyar Gárda pénteken Hajdúböszörményben trianoni emléknap keretében kívánja rehabilitálni az Árpád-sávos zászlót, s azt ceremoniális körülmények között átadni Kiss Attila országgyűlés képviselőnek, a város fideszes polgármesterének.

szerkesztői kommentár: ez a repedtsarkú az egyik levérengzőbb, gyűlölettel teljesen átitatott, szocialistának álcázott megacionista boszorkány.

2 megjegyzés:

csabex írta...

" ez a Párnakönyv.Az eddig elsősorban politikusként, illetve szociológusként számon tartott Lévai Katalin új oldaláról mutatkozik be: különleges női érzékenységgel megírt kisregényében egy kapcsolat legboldogabb, legfájdalmasabb, legintimebb pillanataiba nyújt betekintést."
Az a kibaszott különleges női érzékenység odáig nem terjed, hogy azt a szerencsétlen országot megsajnálja, amelyet pusztít. A gyógyszerem természetesen a sósavban való feloldás a zsidó ribancnak. Meg a többinek is.

Cs.Balázs írta...

Bezzeg a Bolgár Gyuri "párnakönyve" az smafu?! A jó reg "cölöpverő" :-) Majd megmutatja az ilyen nyikhaj lévaikatalinoknak, hogy mit tud.