Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. május 19., hétfő

Ilyenkor röhögj, köcsög Kolompár Orbán!

Hat- és hétéves gyerekekkel fajtalankodott a két cigány


Előzetes letartóztatásba helyezett pénteken a nyomozási bíró két tolnai férfit szemérem elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt, tájékoztatott dr. Ökrös Magdolna, a megyei főügyészség sajtószóvivője.

Egy cigány asszony pedig két unokája veszélyeztetése miatt került szintén 30 napra előzetes letartóztatásba. A hat és hét éves gyermeket a gyakran távol lévő apa bízta a nagymamára, és egy másik rokonra. Az asszony alkohollal itatta a kicsiket, s más módokon is veszélyeztette testi, lelki, szellemi fejlődésüket. A rokon és egy ismerős férfi a két gyermeket több alkalommal fizikai erőszakkal, fenyegetéssel fajtalanságra, illetve annak eltűrésére kényszerítette. A nyomozás még folyamatban van. A gyermekek kiszolgáltatottsága a gyámügyi szerveknek tűnt fel, tette hozzá a szóvivő. A szemérem elleni erőszakot a törvény 5-10 évig, a kiskorúak veszélyeztetését pedig 1-5 évig terjedő szabadságvesztéssel bünteti.


(5-10 év???meg 1-5???? a nagy büdös lófaszt!!!Kizsigerelni,felnégyelni,karóba húzni,kövezni,máglyahalál,kiherélni,megnyúzni,élverothasztani, kutyákkal széttépetni az ilyen mocskokat!!!!majd a maradványokat kilógatni elrettentő példának...a szerk)

HunHír.Hu kommentár: ilyenkor röhögj, köcsög Kolompár Orbán!

Nincsenek megjegyzések: