Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. május 19., hétfő

Zajlik a Gárda-per, az évszázad koncepciós pere

Egyenruhás gárdista nem, a zsidók meg a cigányok gyűlöletkeltő, kirekesztő bandája viszont bejutott a kis befogadóképességű tárgyalóterembe. Az eljáró bíró jelezte: mindent megtesz, hogy végére járjn az ügynek. Éppúgy, mint a legsötétebb judeobolsevik diktatúra idején. Akkor szorgoskodtak a zsidó vérbírók és segítők, hogy gyorsan elítélhessék a magyar hazafiakat. Ez a per olyan, mint az árpádsávos zászló ügye. Az agresszív kisebbség hatalmának és erejének demonstrálása, a kereszt és a dávid-csillag küzdelme.

Körülbelül 150-200 fős tömeg gyűlt össze a Fővárosi Bíróság épületénél a Markó utcában. Az emberek többsége a Magyar Gárda egyenruháját viseli.A Markó utca Fővárosi Bíróság előtti szakaszát a rendőrség kordonokkal zárta el - ezen csak az újságírókat engedik át, és azokat, akiknek tárgyalása van a bíróságon. Abba a terembe, ahol a Magyar Gárda ügyét tárgyalják csak azok juthatnak be, akik már egy héttel ezelőtt regisztráltak, illetve azokat sem nagyon, szemrevételezés után diszkriminálnak. A zsidók és a cigányok bandája természetesen zöld utat kapott.


A kordon külső oldalán békés a hangulat. A szervezet tagjai ügyelnek arra, hogy az összegyűlt emberek ne ácsorogjanak az úttesten - egy gárdista és egy rendőr közösen húzott egy rendőrség feliratú szalagot az út szélére, hogy zavartalan legyen a keresztutca forgalma.

A tárgyalás békés volt,de a nap nem annyira...

Kolompár gyűlöletkeltő a Gárda-peren púposkodik, cigányai meg már annyira elszabadultak, hogy ennek magyar önvédelmi háború lesz a vége. Éljenek a déli államok, ott legalább létezhet fegyveres önvédő szervezet.

Egy férfi pénteken tett feljelentése szerint aznap a kaposvári vasútállomás restijében italozott, majd átment a távolsági buszpályaudvarnál lévő boltba, ahol egy cigány megütötte és pénzt vett el tőle, majd pár perc múlva ismét visszatért, fellökte és még egyszer kirabolta.

A brutális cigány bűnöző harmadszor, alig 10 perc múlva immár két nővel támadt a sértettre. A két nő - akik közül az egyik 15 éves, terhes cigány lány - lefogta és rugdosta a földön fekvőt, a férfi pedig átkutatta zsebeit és elvette a még nála lévő negyvenezer forintját.

A rendőrség mindhárom elkövetőt elfogta, a bíróság pedig a fiatalkorú, állapotos lány kivételével elrendelte előzetes letartóztatásukat.

HunHír.Hu kommentár: rabolni tudott a terhes cigány lotyó, persze a születendő purdé miatt ott folytathatja, ahol abbahagyta.

("Köztük is van jó ezt senki nem tagadja, a temetőben nyugszik ez a ritka fajta,mindegyik hazudik mindegyik zsivány csak a halott cigány a jó cigány!!"(NBK zenekar után szabadon)..a szerk)


A hazaárulók, katonaszökevények, terroristák utódai a Gárda ellen



A tárgyalás nyugodtan zajlik. Körülbelül hatvanan ülnek a teremben, előzetesen közölte is a bíróság, hogy csak ennyi ülőhely van. Nincs sem gárdista egyenruhát viselő ember, sem ellendemonstráló a tárgyalóteremben, nincs moraj, csendben figyelik a tárgyalást az összegyűltek. A dávid -csillag meg a cigánykerék le akarja győzni a hagyományt és a tradíciót, uralkodni akar a többség felett.

Az első másfél órában az úgynevezett beavatkozókat hallgatta meg a bíróság. A betiltásért küzdő ügyészség oldalán három beavatkozó lépne be a perbe (a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége, az Országos Cigány Önkormányzat és a MAZSIHISZ). Ők érveltek amellett, hogy miért kell szerintük betiltani a Gárdát. Azt mondták egyebek között, hogy a cigányságot megfélemlíti a Gárda, gyűlöletet kelt a romák ellen, a MAZSIHISZ pedig antiszemitának vélt szövegrészleteket idézett a Gárda rendezvényeiről. A Gárda mellett öten avatkoznának be a perbe (a Jobbik, az '56-os Magyarok Világszövetsége, Mónus Áron mint magánszemély és két kisebb, nem ismert szervezet). Ők azzal érveltek, hogy a közbiztonságot segíti szerintük a Gárda, és fontos hagyományőrző szerepe van. Ők tehát azért lépnek be a perbe, hogy ne oszlassák fel a Gárdát.



HunHír.Hu kommentár: beléptek a perbe a cionprolik, a hazaárulók, terroristák utódai, a magyargyűlölő Hanti vezette "ellenállók", a tömeggyilkos partizánok éltetői.

Nincsenek megjegyzések: