Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. május 16., péntek

Vérlázító: újabb pozitív diszkrimináció a cigányoknak

HunHír.Hu

Öt éven belül minden közintézményben lennie kell olyan munkatársnak, aki beszéli a beás és a romani nyelvet. A kormány a cigány nyelv használatáról szóló törvényt a jövő héten nyújtja be a parlamentnek.

Öt éven belül az összes magyarországi közintézményben lennie kell olyan munkatársnak, aki beszéli a beás és a romani nyelvet. A két cigány nyelv használatának kiterjesztéséről törvényjavaslatot nyújt be a kormány - mondta csütörtökön Gémesi Ferenc, a Miniszterelnöki Hivatal szakállamtitkára. A törvény nem határozza majd meg, hogy egy intézményben hány beás és romani nyelvet beszélőnek kell dolgoznia.

HunHír.Hu kommentár: ez integráció? Ez megint egy előjog a kivételezett kisebbségnek, nehogy elfogadja a magyar élet és viselkedési normákat.


Na szép mondhatom.Ezt már csak azzal tudnák megfejelni ha cigány lenne a miniszterelnök...A faszom telivan ezekkel a civilizálatlan,tetves anyabaszó cigány purdékkal...

Nincsenek megjegyzések: