Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. május 4., vasárnap

Még több pénzt a zsidóknak, bemondásra is!

Még több pénzt a zsidóknak, bemondásra is! - követeli tőlünk Amerika + olvasók
2008-05-02. 18:47




Amerikai kongresszusi képviselők levélben kérték a magyar kormányt, hogy biztosítsa a "magyar holokauszt"-túlélők és örököseik (és örököseik örökösei, és örökösei örököseinek örökösei stb.) npluszn-ik kárpótlását.

A 21 képviselő arra hívta föl a figyelmet, hogy a program ügyintézése túlságosan bonyolult, a szükséges dokumentumok beszerzése pedig sokszor akadályokba ütközik. (S így esetleg nem kaphat annyi munkatábort nem is látott zsidó potyapénzt, amennyi kaphatna - a szerk.)

A Draskovics Tibor igazságügyi miniszternek címzett levélben emlékeztetnek arra, hogy az amerikai holokauszt-túlélőknek és családjaiknak több mint 17.000 igényét tartják nyilván, de csak elhanyagolható kisebbségük volt képes beszerezni a dokumentumokat.

Természetesen nem esik szó a közel egymillió magyar szovjet gulágra deportálásában, illetve kitelepítésében, kifosztásában, vagy meggyilkolásában jelentős szerepet játszó ÁVÓ-s zsidókról és áldozataik kárpótlásáról.

Mellesleg az ötvenes évek magyarellenes numerus claususa nem csak sokkal több embert érintett a Kun-Kohn-diktatúra rémtettei után érthetően bevezetett 1920-as numerus claususnál, de azt, ellentétben a Horthy-korszak túl liberális gyakorlatával, Rákosi-Rosenfeldék kíméletlenül betartatták. Magyarok millió voltak kizárva karrierből, állásokból, egyetemekről, utazási lehetőségekből. Az antimagyar numerus clausus, csökkenő kiterjedtséggel ugyan, de a nyolcvanas évekig érvényben volt, amikor még mindig előnyben részesítették a zsidó-komcsi-pártfunkci banda csemetéit mindenütt.

Olvasók: legyünk mindannyian holokamu-túlélők és leszármazottak

Az amerikaiak "holokauszttúlélőknek" és családjaiknak több mint 17.000 igényét tartják nyilván, de csak elhanyagolható kisebbségük volt képes beszerezni a szükséges dokumentumokat. Az amerikai képviselők ezért szorgalmazzák: a magyar kormány tegye egyértelművé, hogy a program elfogadja az eskü alatt tett nyilatkozatot az eredeti okiratok helyett, ahogy erre korábban ígéretet kaptak a washingtoni magyar nagykövetségen a holokauszttúlélőket segítő szervezetek.

No akkor induljunk esküdni, hiszen miután nincs hollókoszt, így minden ma élő ember túlélőnek számít, és tegyünk erre esküt, majd várjuk a kormánytól az ingyenpénzt.
Megkérdezném, a leszármazottakat miért és kinek kellene kárpótolni? Annak, aki a háború után született? Milyen okból? Ha meghal az utolsó lágerből szabadult akkor mire fognak még pénzt kunyerálni?
(Kuruc.info: ötletekben nem lesz hiány, ne aggódjon. Évtizedek óta pumpolnak csak ezen a címen, és még évszázadokig akarnak minimum - a szerk.)

A. N.

Másik olvasó:

Felvirradt a nap!

Kedves magyar testvéreim! Itt az idő! Aki teheti, mar ma menjen be a hivatalba, hogy ki ne csússzunk a 17000 fot számláló limitből. Csak annyit kell mondanunk,hogy valamelyik rokonunkat elvitték lágerbe, s ott kegyetlenul, álnokul, mocsokban, embertelen körulmények között megölték oket, gázkamrában, halálra éheztetvén, halálra dolgoztatván, végül is mindegy, csak a fantázia szab határt, es kapunk karpotlast. Bizony ám!! Úgy nez ki, hogy hamarosan semmi bizonyiték nem kell, elég, ha megesküszünk rá! Na, mit szóltok?
Azt hiszem, én is beballagok, utana beküldöm 3 eves unokahúgomat, elvégre ő is örökös, és összeszedünk egy kis pénzt!
Végre egy igazán becsületes, emberebaráti torvényjavaslat, mely újra felemelheti hazánkat a gazdasagi csődből! Köszönjük, tisztelt amerikai kongresszusi képviselők!

V. Z.

Tisztelt Kurucok!

Magához a kárpótlás létjogosultságához nem kívánok hozzászólni - megtették azt már előttem elegen.
De hogy ezt pont az USA erőlteti? Ők miért nem adnak eskü ellenében kárpótlást az összes indián leszármazottnak? Vagy a négereknek?
Ne játsszon már Világrendőr és Nagy Megmondó szerepet! Nem beszélve arról, hogy ha ez tényleg megvalósulna, akkor kiderülne, hogy gyakorlatilag az öszes cigány is kárpótlásra jogosult - ha kell, a gyerekük életére is megesküsznek majd.

Üdvözlettel:
Szűcs László

(kuruc.info - MR nyomán)

Nincsenek megjegyzések: