Ez a blog nacionalista,rasszista, antiszemita, homofób, xenofób, revizionista, irredenta, fasiszta, soviniszta, félelemkeltő és gyűlöletkeltő gondolatokat tartalmaz! Egyesek szerint...

2008. május 7., szerda

Gyurcsány Jeruzsálemben élteti a zsidó terrorállamot

Gyurcsány Ferenc, a hazudozásairól és korrupciós ügyeiről ismert jelenlegi magyarországi miniszterelnök Ehud Olmert, a hazudozásairól és korrupciós ügyeiről ismert jelenlegi izraeli miniszterelnök meghívására a zsidó terroristák által alapított fajgyűlölő Izrael megalakulásának 60. évfordulós ünnepségeire a zsidó államba utazik, természetesen a mi költségünkön.

A vérben és bűnben fogant ázsiai miniállam terrorban és fajgyűlöletben élte le az első 60 évét, és nem biztos, hogy a gyerekeink vagy az unokáink a 120. évfordulón is meg fogják találni a térképen.

A faji felsőbbrendűséget kikiáltása pillanatától napjainkig hirdető és gyakorló, önfenntartásra képtelen, az Egyesült Államok adófizetőinek pénzéből élő, szomszédait amerikai atomfegyverekkel fenyegető és sakkban tartó Izraelt hatvan évvel ezelőtt bosszúálló és véres kezű, elsősorban Kelet-Európából és a Szovjetunióból érkezett zsidó terroristák alapították az ENSZ határozata alapján.

A zsidók országuk megalakulása után háborúk sorozatát kezdték a földjükön évezredek óta élő arab őslakosság ellen, százezrével üldözték el őket a szülőföldjükről, máig tartó tömeges népirtásokat, gyilkosság-sorozatokat, terrorista akciókat követtek és követnek el ellenük.

A világon elterjedt "ethnic cleansing" (etnikai tisztogatás, a faji alapon történt gyilkosságok, lakóhelyről való elűzések és egyéb fajellenes indítékból elkövetett emberiség ellenes bűncselekmények gyűjtőneve) kifejezést az 1940-es években azok az angol újságírók használták először, akik az angol katonák elleni gyilkos zsidó terrorista akciókról, majd később Izrael megalakítását követő kegyetlen és véres arabüldözésekről tudósítottak.

Korunk erkölcsi állapotát mutatja, és egyben az apartheid, a fajgyűlölet, a terrorizmus és az álszentség fényes diadala lesz, amikor a világon legjobban elutasított és a világ békéjére legnagyobb veszélyt jelentő, az emberi jogokat semmibe vevő Izraelt a 60. évfordulón néhány politikus felállva fogja megtapsolni.

Köztük lesz a tevékenységében Péter Gáborra, külsejében Frankensteinre emlékeztető Gyurcsány Ferenc, a világ egyetlen ideggyenge miniszterelnöke, Battyhány Lajos székének legnagyobb szégyene, Izrael legalázatosabb európai kiszolgálója is, aki a magyar adófizetők pénzéből május 13-a és 15-e között látogatást tesz Jeruzsálemben, a háborúban megszállt és a világ egyetlen országa által el nem ismert zsidó "fővárosban."

Nincsenek megjegyzések: